Οι Ελοχίμ και η αίρεση των ραελιστών. Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι “συναντήθηκε” με εξωγήινους το 1973 και χρίστηκε προφήτης τους. Οι συνεντεύξεις του στο CNN και το BBC

Οι Ελοχίμ και η αίρεση των ραελιστών. Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι “συναντήθηκε” με εξωγήινους το 1973 και χρίστηκε προφήτης τους. Οι συνεντεύξεις του στο CNN και το BBC
Η ανθρωπότητα οφείλει την ύπαρξή της στους εξωγήινους Ελοχίμ, οι οποίοι έφτασαν στον πλανήτη μας πάνω σε ιπτάμενους δίσκους 25.000 χρόνια πριν και με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κατάφεραν τη δημιουργία μας. Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το δόγμα των Ραελιστών. Η θρησκευτική σέχτα βαζίσεται στον παραπάνω συλλογισμό, δημιουργήθηκε το 1973 από τον αυτοαποκαλούμενο “προφήτη Ραέλ” και απαριθμεί τουλάχιστον 90.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.
Για τους Ραελιστές, η κλωνοποίηση είναι το κλειδί για την “αιώνια ζωή”. Γι’ αυτό και ίδρυσαν την αντίστοιχη εταιρεία “κλωνοποίησης”, η οποία μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, πέτυχε την πρώτη ανθρώπινη κλωνοποίηση το 2002. Το παρακάτω κείμενο είναι οι ισχυρισμοί του ιδρυτής της αίρεσης.
Η πρώτη επαφή με τους εξωγήινους

Το πρωινό της 13ης Δεκεμβρίου του 1973 και ενώ ήταν υπεύθυνος ενός επιτυχημένου περιοδικού για αγωνιστικά αυτοκίνητα, ο 27χρονος Κλόντ Βοριχόν, είχε μια δραματική συνάντηση μ’ έναν εξωγήινο σ’ ένα ηφαιστειακό πάρκο στο κέντρο της Γαλλίας.

Μόλις ο εξωγήινος εμφανίστηκε μπροστά του και τον προσκάλεσε να συζητήσουν, ο Βοριχόν μπήκε στο διαστημόπλοιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκεί έμαθε όλη την “αλήθεια”. Ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά κλώνος μιας ανώτερης φυλής εξωγήινων, που ονομάζονται Ελοχίμ. Οι Ελοχίμ παρακολουθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας από τα διαστημόπλοιά τους, προκειμένου να αποφασίσουν σε ποιους θα χαρίσουν την αθανασία.

Ο Κλόντ Βοριχόν ήταν ένας από τους εκλεκτούς. Μετά από έξι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Ελοχίμ, αποδέχτηκε την αποστολή του. Να διαδώσει την “αλήθεια” στην ανθρωπότητα και να προλειάνει το έδαφος για την κυριαρχία της κλωνοποίησης. Ένας προφήτης, όμως, δεν θα μπορούσε να έχει ένα κοσμικό όνομα.

Έτσι, βαπτίστηκε “Ραέλ”.

Στον πλανήτη των Ελοχίμ

Στις 7 Οκτωβρίου 1975, ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Ραέλ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον τους εξωγήινους Ελοχίμ, όταν τον μετέφεραν οι ίδιοι στον πλανήτη που ζουν με το διαστημόπλοιό τους. Σύμφωνα με όσα είπε αργότερα ο Ραέλ, εκεί είδε τους Ελοχίμ να δημιουργούν τον κλώνο του και διδάχτηκε τον “αισθησιακό διαλογισμό”.

Ένα μικρό αντίγραφο της προτεινόμενης πρεσβείας Ελοχίμ, που δημιουργήθηκε σε ένα σεμινάριο των Ραελιστών στην Κολομβία. Η πρεσβεία των Ελοχίμ αποτελεί μέχρι σήμερα ένα άπιαστο όνειρο της θρησκευτικής σέχτας (Πηγή φωτογραφίας: Wikipedia)

Ο πλανήτης των Ελοχίμ βρίσκεται έξω απ’ το ηλιακό μας σύστημα αλλά εντός του γαλαξία μας. Εκεί ζουν περίπου 90.000 εξωγήινοι και είναι όλοι ημι-αθάνατοι. Στον κόσμο των Ελοχίμ όλοι κυκλοφορούν γυμνοί και έχουν ως πρόταγμά τους τον ελεύθερο έρωτα.

Διαβάστε ακόμα: Η γυναίκα που δίδασκε ότι είναι η μετενσάρκωση του Ιησού. Είχε δημιουργήσει αίρεση, απήγαγε παιδιά, τους έκανε ένεση με LSD, τα χτυπούσε και τα ετοίμαζε για την Αποκάλυψη

Οι γυναίκες εξωγήινοι δεν είναι υποχρεωμένες στον γάμο και τη μονογαμία, ενώ απαγορεύεται να αποκτήσουν παιδιά. Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό, υπόκεινται σε επέμβαση στείρωσης. Και για όποιον αναρωτιέται πως κατάφερε ο Ραέλ να συνομιλήσει με αυτά τα εξωπλανητικά όντα, ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει πως οι Ελοχίμ μπορούν να καταλάβουν όλες τις γλώσσες της ανθρωπότητας

Ο “προφήτης” περιέγραψε τους εξωγήινους ως μικρότερα όντα, σε σύγκριση με τους ανθρώπους, με πράσινο δέρμα και αμυγδαλωτά μάτια. Στα σεμινάρια που διοργανώνει προσφέρει αναλυτικότερες περιγραφές, απαγορεύοντας ταυτόχρονα, στους συμμετέχοντες να ζωγραφίσουν ή να σκιτσάρουν τους Ελοχίμ.

Το κίνημα των Ραελιστών

Ο Ραέλ δημοσίευσε για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς του το 1974 στο βιβλίο του με τίτλο: “Το βιβλίο που λέει την αλήθεια”. Κατόπιν ίδρυσε έναν οργανισμό αφιερωμένο στην διάδοση του “εξωπλανητικού μηνύματος”, ο οποίος διαλύθηκε σύντομα και τη θέση του πήρε η “Εκκλησία των Ραελιστών“. Ο Ραέλ ηγήθηκε του νέου εγχειρήματος, το οποίο δομείται γύρω από μια ιεραρχία επτά επιπέδων, στην κορυφή των οποίων βρίσκεται φυσικά ο “εκλεκτός προφήτης”.

Οι τίτλοι των βιβλίων του Ραέλ είναι ενδεικτικοί των πεποιθήσεων της οργάνωσης. “Το μήνυμα που μου έδωσαν οι εξωγήινοι”, “Ας καλωσορίσουμε τους πατέρες μας από το Διάστημα”, “Αισθησιακή αυτοσυγκέντρωση” και “Geniocracy“. Το τελευταίο αφορά το πολιτικό σύστημα που προτείνει η σέχτα, σύμφωνα με το οποίο οι πιο έξυπνοι θα τίθενται στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και θα φέρουν σε όλο τον κόσμο “ευτυχία, δικαιοσύνη, υγεία και.. καθαρά εσώρουχα”.

Το κίνημα των Ραελιστών στεγάστηκε αρχικά σε ένα εξοχικό στη Γαλλία, πριν εγκατασταθεί στην επίσημη έδρα του στο Κεμπέκ του Καναδά. Το 1998, ο Ραέλ ίδρυσε το “Τάγμα των Αγγέλων”, μια γυναικεία ομάδα στο εσωτερικό του κινήματος, η οποία διαχωρίζει τις γυναίκες-μέλη του “Τάγματος” από το ευρύτερο κίνημα και τις υποχρεώνει να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προκειμένου να γίνουν οι σύζυγοι των αρρένων Ελοχίμ.

Για τους Ραελιστές, η Πρωτοχρονιά είναι η 6η Αυγούστου, την ημέρα της πυρηνικής έκρηξης στη Χιροσίμα και οι πιστοί της οργάνωσης συγκεντρώνονται στο Κεμπέκ για να τη γιορτάσουν. Στην τελετή εκτός από τους μυημένους παίρνουν μέρος και “νεοφώτιστοι”.

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ της θρησκευτικής σέχτας των Ραελιστών

Ο αυτοαποκολούμενος προφήτης εμφανίζεται φορώντας πάντα λευκή κελεμπία, λευκό ζιβάγκο και λευκά παπούτσια, ενώ οι πιστοί καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής είναι συνήθως γυμνοί. Μάλιστα, μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος που βρέθηκε σε μία από τις τελετές, δήλωσε πως οι παρευρισκόμενοι επιδίδονται σε “αυτοϊκανοποιητές” πράξεις, ενώ αρκετοί αγγίζουν τα όρια της ηδονοβλεψίας.

Ο “προφήτης Ραέλ” αν και έχει βρεθεί σε τηλεοπτικά πάνελ μεγάλων καναλιών, όπως το CNN και το BBC, για να δεχθεί να παραχωρήσει συνέντευξη θα πρέπει ο εκάστοτε δημοσιογράφος να προσυμφωνήσει σε τέσσερις βασικούς όρους. Πρώτον, να δώσει γραπτές όλες τις ερωτήσεις του για έγκριση. Δεύτερον, να προσφωνεί τον Ραέλ “H αγιότητά σας”. Τρίτον, να μη ρωτήσει ποτέ γιατί πρέπει να τον προσφωνεί έτσι. Και τέταρτον, να μην απευθύνει κανένα ερώτημα δύο φορές εάν δεν τον ικανοποιεί η απάντηση.

Το παράνομο εργαστήριο κλωνοποίησης

Για τη σέχτα των Ραελιστών η ανθρώπινη κλωνοποίηση αποτελεί το άλφα και το ωμέγα. Εκτός από το “γεγονός” ότι όλοι είμαστε κλώνοι των Ελοχίμ, η διαδικασία της κλωνοποίσης που θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να κατακτήσει την αθανασία, αποτελεί τον πυρήνα του συγκεκριμένου δόγματος.

Το 1997 ο Ραέλ ίδρυσε την εταιρεία “Clonaid“, έναν οργανισμό που φέρεται να επικεντρώθηκε στην έρευνα για την ανθρώπινη κλωνοποίηση, με επικεφαλής την υψηλά σε ιεραρχία Ραελίστρια, Μπριζίτ Μπουασελιέ. Η εταιρεία διαφήμιζε ότι θα “πωλεί ανθρώπινους κλώνους” έναντι 200.000€ έκαστον. Παρά τις υπηρεσίες που διαφήμιζε όμως, η Clonaid επί τρία χρόνια δεν ήταν παρά μια ταχυδρομική θυρίδα στις Μπαχάμες.

Την άνοιξη του 2001, ύστερα από τις επίμονες δηλώσεις της Μπουασελιέ για το “μυστικό εργαστήριο” που ετοιμάζει την αναμενόμενη κλωνοποίηση, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ κινητοποιήθηκε και ανακάλυψε το παράνομο εργαστήριο. Ήταν ένα βρώμικο νοικιασμένο δωμάτιο, στο οποίο η υποτιθέμενη ερευνητική εργασία δεν γινόταν με ανθρώπινα κύτταρα, αλλά με ωοθήκες αγελάδας!

Παρ’ όλα αυτά ο εξοπλισμός στο εργαστήριο ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τον είχε αγοράσει ένας πατέρας που πενθούσε για τον θάνατο του μόλις δέκα μηνών γιου του και ήλπιζε στην κλωνοποίηση του παιδιού του.

Τον Δεκέμβριο του 2002, η Μπουασελιέ ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου ανθρώπινου κλώνου στον κόσμο.

Το κοριτσάκι λέγεται πως γεννήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα και ονομάστηκε Εύα. Ο περιβόητος κλώνος δεν παρουσιάστηκε ποτέ στη δημοσιότητα, ενώ η επιστημονική κοινότητα δεν τεκμηρίωσε ποτέ το γεγονός, με αποτέλεσμα η ανακοίνωση της πρώτης αναπαραγωγικής κλωνοποίησης να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη επιστημονική φάρσα.

Διαβάστε ακόμα στη “ΜτΧ”: Η πραγματική ιστορία πίσω από το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Ταραντίνο. Ο γκουρού της σέχτας που διέπραξε 9 δολοφονίες. Πώς προσέλκυε τους πιστούς του και ποια είναι η σημερινή κατάληξή τους

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr
close menu