Η Αθήνα «ξεμουδιάζει» από την καραντίνα και τους υποτονικούς ρυθμούς που επέβαλλε ο κορωνοϊός. Το καλοκαίρι έφτασε και βάζει φρένο σε ότι πέρασε και σε ότι μπορεί να καραδοκεί. 

Το ιστορικό κέντρο γεμίζει ξανά με κόσμο, νυχτερινούς περιπάτους κάτω από την Ακρόπολη και το Θησείο. Όμως, τι καλύτερο από μια βραδιά που η Αθήνα λαμπυρίζει από ψηλά.

Ανάσες δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας. Αερολήψη: UpStories

Ο κόσμος πλέον έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια πιο «καθαρή» εικόνα της πόλης, μακριά από τη φασαρία του δρόμου και τον συνωστισμό (που έχει απαγορευτεί πλέον). Οι ταράτσες έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα. Πολλά μπαρ και καφέ δίνουν νέα πνοή στη διασκέδαση. Η θέα μαγευτική, και το καλύτερο … χωρίς ταλαιπωρία!

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη και επιβλητική Ακρόπολη των Θεστιέων στο Αγρίνιο. Το φρούριο χτίστηκε τη νεολιθική περίοδο και άκμασε στην ελληνιστική εποχή (drone) …
Δείτε το καλοκαιρινό βίντεο drone του UpStories, από το προσωπικό του κανάλι στο You Tube, με τις πράσινες ταράτσες της Αθήνας:

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Άγνωστη Ελλάδα. «Φονέας», η μυστική παραλία της Πελοποννήσου με τον βράχο που την χωρίζει στα δύο. Τι αναφέρει ο θρύλος για τον πειρατή που ναυάγησε εκεί (drone) …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here