Δέκα άγνωστα τάγματα και οργανώσεις που βάφτηκαν με αίμα. Μαζικές αυτοκτονίες, εκτελέσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις

Δέκα άγνωστα τάγματα και οργανώσεις που βάφτηκαν με αίμα. Μαζικές αυτοκτονίες, εκτελέσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις

Πηγή: news247

Από τους εξωγήινους που δημιούργησαν τους ανθρώπους και ήθελαν να τους μεταφέρουν στις πύλες του παραδείσου, μέχρι την Ουτοπία που οδήγησε στην αυτοκτονία 900 ανθρώπους. Οι δέκα οργανώσεις των οποίων οι ιδεολογίες έβαψαν με αίμα την ιστορία.

10. Η πύλη του Παραδείσου 

organoseis 1Το συγκεκριμένο δόγμα πίστευε πως ένα διαστημικό σκάφος εξωγήινων θα τους μετέφερε στις πύλες του παραδείσου. Μάλιστα το 1997, 39 από τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποίησαν ομαδική αυτοκτονία, ελπίζοντας πως το διαστημόπλοιο που θα μετέφερε τις ψυχές τους ακολουθούσε τον κομήτη Hale Βopp, που περνούσε τότε από τη Γη.

9. Ha no Hana

organoseis 2

Ήταν το δόγμα που ειδικευόταν στη “ποδομαντεία”, αυτό που έκαναν, δηλαδή, οι “Ιερείς” του ήταν να διαβάζουν το πέλμα του ποδιού και να εντοπίσουν τις ασθένειες ή τα προβλήματα του οργανισμού που ήταν αδύνατο να διαγνωστούν από τους γιατρούς και έταζαν θεραπείες που οδηγούσαν συχνά στο θάνατο. Τα μέλη της οργάνωσης έφτασαν να απαριθμούν τα 30.000 άτομα.

8. Το τάγμα του Ηλιακού Ναού

organoseis 3

Αποτέλεσε μια από τις πιο επικίνδυνες οργανώσεις που δρούσε κυρίως το 1990. Η οργάνωση μάλιστα είχε αναλάβει την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων αυτοκτονίας τη δεκαετία του 1990.

Μερικές από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του τάγματος περιλάμβαναν ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Στόχος της οργάνωσης ήταν η σωστή προετοιμασία του κόσμου για τη Δευτέρα Παρουσία.

7. Aum Shinrikyo

organoseis 4

H οργάνωση είχε εμμονή με το ξέσπασμα ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και για αυτό είχε επιδοθεί σε μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων. Η σημαντικότερη από τις οποίες ήταν αυτή που σημειώθηκε στο μετρό του Τόκιο το 1995 και στοίχισε τη ζωή σε 13 πολίτες.

6. Chen Tao

organoseis 6

Ήταν μια οργάνωση που πίστευε πως ο Θεός θα τους έσωζε από τον αμαρτωλό κόσμο με εναέρια μέσα, έτσι περίμεναν τη διάσωση. Παράλληλα, το 1998 προέβλεψαν ότι ο Θεός θα εμφανιζόταν στο αμερικάνικό κανάλι 18 για να τους δώσει τα μηνύματά του. Δεν εμφανίστηκε ποτέ.

5. Η οικογένεια Manson 

organoseis 5Το δόγμα, τα μέλη του οποίου θεωρούνταν μεταξύ τους οικογένεια, πίστευε ότι θα εκδηλωνόταν ένας καταστρεπτικός φυλετικός πόλεμος. Έτσι, το 1969 η οργάνωση πραγματοποίησε μια σειρά δολοφονικών επιθέσεων στοχοποιώντας διάφορες κοινωνικές ομάδες, με την ελπίδα ότι θα ξεκινούσε ο πόλεμος και η προφητεία τους θα εκπληρωνόταν.

4. Η αποκατάσταση των Δέκα Εντολών

organoseis 7

Ήταν μια σκληροπυρηνική Καθολική Οργάνωση που πίστευε ότι το 2000 θα ερχόταν το τέλος του κόσμου. Όταν έφτασε ο καιρός και η προφητεία δεν εκπληρώθηκε οι ηγέτες του δόγματος προχώρησαν σε μαζικές δολοφονίες των πιστών. Στόχος ήταν οι προβλέψεις να βγουν αληθινές, ακόμη και αν χρειαζόταν να δολοφονήσουν τα μέλη του δόγματος.

3. Το παρακλάδι των Διαβυδιανών

organoseis 8

Ήταν ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά τάγματα που χρησιμοποιούσε σημαντικά όπλα και πυρομαχικά ώστε να είναι έτοιμοι για την Ημέρα της κρίσης. Η εγκληματική τους δράση οδήγησε σε μια πολιορκία περίπου 51 ημερών της Ένωσής τους από το FBI. Περίπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις μάχες μεταξύ των αστυνομικών και των μελών της οργάνωσης.

2. To Ραελιανό Κίνημα

organoseis 9

Το κίνημα υποστήριζε ότι οι εξωγήινοι έφτασαν στη Γη πριν από περίπου 25.000 χρόνια και δημιούργησαν τους ανθρώπους. Το δόγμα είχε σκοπό τη διασφάλιση της αιώνιας ζωής μέσω της κλωνοποίησης και της μεταμόσχευσης μυαλού, οι πρακτικές του οδήγησαν δεκάδες ανθρώπους στο θάνατο.

1. Ο Ναός του Λαού

organoseis 10

Το τάγμα δημιουργήθηκε από τον αιδεσιμότατο Jim Jones σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια Ουτοπία. Το σχέδιο οδήγησε στη σφαγή της αμερικάνικής κωμόπολης Jonestown, όπου περισσότεροι από 900 μέλη του τάγματος αυτοκτόνησαν πίνοντας δηλητήριο, στο όνομα του δόγματος.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

close menu