Δέκα μικροί δολοφόνοι που συγκλόνισαν τον κόσμο

Δέκα μικροί δολοφόνοι που συγκλόνισαν τον κόσμο

news247

Οι υποθέσεις δολοφονιών που συγκλόνισαν τον κόσμο, τόσο για τη βαναυσότητά τους όσο και για το ότι έγιναν από μικρά παιδιά.

10. Οι Κάθριν και Κέρτις Τζόνες
mikroi dolofonoi 2

Σε ηλικία, μόλις, 13 ετών η Κάθριν αποφάσισε να μιλήσει στον 12χρονο αδελφό της για τον βιασμό που υφίσταντο για χρόνια. Τα δυο αδέλφια ζούσαν με τον πατέρα τους, την κοπέλα του και ένα τρίτο άτομο που δεν είχε κατονομαστεί ποτέ, τον θύτη που βασάνισε τη μικρή για χρόνια. Μετά την εξομολόγησή της στον μικρότερο αδελφό της, η Κάθριν ανακάλυψε ότι τον ίδιο γολγοθά περνούσε και ο Κέρτις.

Τα παιδιά αποφάσισαν να μιλήσουν στους υπαλλήλους της πρόνοιας για την κατάστασή τους, τον πατέρα και την κοπέλα του, ωστόσο κανείς από τους παραπάνω δεν έλαβε σοβαρά τους ισχυρισμούς τους, που χαρακτηρίστηκαν από την αρχή αβάσιμοι.

Έτσι, το 1999 τα παιδιά πήραν το όπλο του πατέρα τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να σκοτώσουν την κοπέλα του πατέρα τους και να τιμωρηθούν με 18 έτη φυλάκισης ο καθένας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ανακρίθηκαν ποτέ και η υπόθεση έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αποτέλεσαν τους πρώτους ανηλίκους στην ιστορία των ΗΠΑ που τους υπεβλήθη τιμωρία ενηλίκων.

9. Οι Άντριου Γκόλντεν και Μίτσελ Τζόνσον

mikroi dolofonoi 3

Οι Άντριου Γκόλντεν και Μίτσελ Τζόνσον είναι ξαδέρφια, ωστόσο παρά το γεγονός ότι ηλικιακά είναι πολύ κοντά (11 και 13 ετών) δεν έκαναν ποτέ πολύ παρέα. Το περιστατικό που τους έφερε κοντά ήταν η έκκληση του δεύτερου για βοήθεια από τον πρώτο, όταν συμμαθητές του τον πείραζαν.

Έτσι, τα παιδιά αποφάσισαν να στήσουν το τέλειο σχέδιο, που σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούσε αυτό που ακολούθησε αργότερα. Τα αγόρια είχαν πρόσβαση σε όπλα και ήξεραν να τα χρησιμοποιούν χάρη στην οικογενειακή παράδοση στο κυνήγι, με αποτέλεσμα να τα πάρουν μαζί τους στο σχολείο.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 1998 σε σχολείο του Αρκάνσας, όταν τα αγόρια έφθασαν οπλισμένα και ενεργοποίησαν το συναγερμό του σχολείου αναγκάζοντας του πάντες να βγουν στην αυλή, όπου τους περίμεναν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Εκείνη τη μέρα 4 συμμαθητές και ένας καθηγητής έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα ξαδέλφια τιμωρήθηκαν με φυλάκιση μέχρι το 21ο έτος της ηλικίας τους.

8. O Κρίστιαν Φερνάντες

mikroi dolofonoi 1

To 1999 o Κρίστιαν Φερνάντες ήρθε στον κόσμο για να υποφέρει, καθώς τα παιδικά του χρόνια μοιάζουν με εφιάλτη. Το παιδί είχε υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε γίνει μάρτυρας της αυτοχειρίας του θετού πατέρα του.

Σε ηλικία 12 ετών ο Κρίστιαν είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των μικρότερων αδελφών του, ώσπου μια μέρα, πάνω σε μια κρίση, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον μόλις 2 ετών αδελφό του. Για την αποτρόπαιη πράξη του τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης η μητέρα του, καθώς περίμενε για 8 ώρες προκειμένου να ειδοποιήσει το ασθενοφόρο, μετά τον ξυλοδαρμό. Λίγα χρόνια αργότερα ο Κρίστιαν φυλακίστηκε για σωρεία εγκλημάτων.

7. Ο Λαίονελ Τεϊτ

mikroi dolofonoi 4

Ο Λαίονελ ήταν μεγάλος θαυμαστής της πάλης. Έτσι, τον Ιούλιο του 1999, μια μέρα που πρόσεχε την μικρή Tiffany Eunick και οι δυο τους άρχισαν να βλέπουν τηλεόραση και να μιμούνται τη πάλη, τη σκότωσε. Ο 14χρονός της είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στην άτυχη 6χρονη και την είχε σκοτώσει κατά λάθος. Όταν κάλεσε τις αρχές ήταν πολύ αργά για το κορίτσι που είχε σταματήσει να αναπνέει και έφερε σημαντικά τραύματα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη.

Επειδή τα τραύματα μαρτυρούσαν τη βάναυση επίθεση του 14χρονου, ο ίδιος αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική κατάθεσή του και να δηλώσει ότι πήδηξε πάνω της από τα σκαλιά. Τιμωρήθηκε με ισόβια φυλάκιση, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε σημαντικά, καθώς δεν είχε εξετασθεί η ψυχολογική του κατάσταση και ελευθερώθηκε το 2004.

6. Ο Τζόρνταν Μπράουν

mikroi dolofonoi 5

Ο Τζόρνταν Μπράουν ήταν ένα τυπικός 11χρονος με ιδιαίτερη αδυναμία στο κυνήγι. Έτσι, για το Πάσχα ο πατέρας του αποφάσισε να του κάνει δώρο ένα πολυβόλο σχεδιασμένο για παιδιά, με το οποίο ο Τζόρνταν φαίνεται να σκότωσε τη θετή μητέρα του.

Η Kenzie Houk διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζούσε μαζί με τον Τζόρνταν, τον πατέρα του και τις δυο κόρες της, όταν δολοφονήθηκε. Οι αρχές που ανέλαβαν την εξιχνίαση της αποτρόπαιης δολοφονίας δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Τζόρνταν, στάθηκαν απλά σε εικασίες, με αποτέλεσμα ο 11χρονος να τιμωρηθεί με φυλάκιση μέχρι το 21ο έτος της ηλικίας του.

5. Η Μαίρη Μπέλ

mikropi dolofonoi 6Η Μαίρη Μπέλ ήταν μόλις 11 ετών όταν απήγαγε ένα 4χρονο αγοράκι το οποίο έγδαρε και τραυμάτισε θανάσιμα στο στέρνο, όπου χάραξε το αρχικό της “Μ”. Λίγες εβδομάδες αργότερα η ίδια δολοφόνησε ακόμη ένα τρίχρονο αγοράκι, που άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία. Μετά τη δολοφονία οι αρχές συνέλαβαν την ανήλικη Μαίρη που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια που οδήγησαν τη μικρή στη δολοφονία πήγαζαν από το οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα, αναφέρεται ότι η μικρή είχε εξωθηθεί στην πορνεία από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, (11 ετών) δεν φυλακίστηκε, αλλά έζησε όλη τη ζωή της εσώκλειστη σε ένα ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς.

4. Οι Τζον Βενάμπλες και Ρόμπερτ Τόμσον

mikroi dolofonoi 6Μια γυναίκα άφησε το 2χρονο αγόρι της να παίζει στην πόρτα του κρεοπωλείου, από όπου θα ψώνιζε, ωστόσο δεν ήξερε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα το έβλεπε. Οι Τζον και Ρόμπερτ που είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο εκείνη τη μέρα, αποφάσισαν να απαγάγουν το παιδί, σχεδιάζοντας να το αφήσουν να το χτυπήσει ένα αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους τα δυο ανήλικα αγόρια κακοποίησαν και ξυλοκόπησαν βάναυσα το δίχρονο παιδάκι. Καθώς έφθασαν κοντά στις ράγες του τρένου που περνούσε από εκεί το χτύπησαν με τούβλα στο κεφάλι, με σιδερόβεργες και το εγκατέλειψαν για να το διαμελίσει το τρένο. Η ιατροδικαστική υπηρεσία ανέφερε ότι το βρέφος είχε χάσει τη ζωή του αρκετή ώρα πριν χτυπηθεί από το τρένο. Σήμερα το ένα από τα παιδιά έχει ελευθερωθεί, ενώ ο άλλος εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλα εγκλήματα.

3. Ο Αμαριέτ Σάντα

mikroi dolofonoi 7

Το 2007 ο 8χρονος Αμαριέτ Σάντα, που ζούσε στην Ινδία με την οικογένειά του στέρησε από τρία μικρά παιδιά τη ζωή τους. Ο ίδιος δολοφόνησε εν ψυχρώ την μικρότερη αδελφή του, την ξαδέλφη του και ένα ακόμη βρέφος, ξυλοκοπόντας τα βάναυσα την ώρα που έπαιζαν.

Η οικογένειά του όταν ανακάλυψε τι είχες συμβεί αποφάσισε να σβήσει όλα τα ίχνη που τον ενέπλεκαν στην αποτρόπαιη τριπλή δολοφονία, με αποτέλεσμα ο μικρός να καταφέρει να ξεφύγει αρχικά της σύλληψης. Ωστόσο, οι αρχές που διερευνούσαν την υπόθεση έφτασαν στα ίχνη του 8χρονου δολοφόνου και τον συνέλαβαν, τιμωρώντας τον με φυλάκιση μέχρι το 18ο έτος της ηλικίας του. Ο Αμαριέτ  αναμένεται να απελευθερωθεί το 2017.

2. Ο Ντέντρικ Ντάρνελ Όουενς

mikroi dolofonoi 8

Η Kayla Raland ήταν μόλις 6 ετών όταν δολοφονήθηκε από τον επίσης 6χρονο συμμαθητή της Ντέντρικ Ντάρνελ Όουενς. Ο μικρός είχε βρει το όπλο στο σπίτι του θείου του αποφάσισε να το πάρει μαζί του στο σχολείο, όπου πυροβόλησε τη συμμαθήτριά του.

Ο Ντέντρικ  δεν είχε καταλάβει τι έκανε με αποτέλεσμα μετά τον πυροβολισμό να υποστεί σοβαρό τραυματικό σοκ. Ο 6χρονος δεν τιμωρήθηκε ποτέ για τη δολοφονία της μικρής Kayla, ωστόσο ο κάτοχος του όπλου κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και τιμωρήθηκε με 2ετή ποινή φυλάκισης.

1. Ο Καρλ Νιούτον Μάχαν

mikroi dolofonoi 9

Ο Καρλ Νιούτον Μάχαν ήταν το μεγαλύτερο παιδί μιας φτωχής οικογένειας και για να προσφέρει ότι μπορούσε προσπαθούσε να βρει πολύτιμα μέταλλα προκειμένου να τα πουλήσει. Έτσι, τον Μάιο του 1929 ψάχνοντας μαζί με τον φίλο του Σέσιλ βρήκαν ένα κομμάτι μέταλλο που διεκδικούσαν και οι δυο, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Ο Καρλ χτύπησε τον φίλο του Σέσιλ στο πρόσωπο με το μέταλλο και τον απείλησε πως θα τον σκότωνε, πράγμα που έκανε όταν ο δεύτερος επέμεινε και ζητούσε το μέταλλο. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, αναγκάζοντας τους γονείς του να τον στείλουν στο σχολείο.

Διαβάστε επίσης στο news247: Τσέχος πρόεδρος σε μετανάστες: Κανείς δεν σας κάλεσε εδώ, σεβαστείτε τους κανόνες μας

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.