Τραγικό τροχαίο συνέβη χθες το πρωί της Τετάρτης με 10χρόνη μαθήτρια της 5ης τάξης του δημοτικού σχολείου Εξοχής Ξάνθης η οποία κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα.
Πάρα πολύ γρήγορα στο σημείο κλήθηκε η τροχαία και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την μαθήτρια στο νοσοκομείο και αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αφού η κατάσταση της κρίθηκε σοβαρή.
Τα παιδιά μέσα από το λεωφορείο είδα όλα το περιστατικό και βρίσκονται τα περισσότερα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να τους μιλήσει για το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου.
Πηγή: evros14.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- Μαζική κατακραυγή στη Βρετανία για τον άνδρα που γρονθοκόπησε ΑμεΑ σε αμαξίδιο έξω από νυχτερινό κέντρο
- Στάχτη εστιατόριο στη Ν. Σμύρνη. Πέντε απεγκλωβισμοί, ανάμεσά τους μια μητέρα με το βρέφος της. Υποψίες εμπρησμού
- Από τον Ιανουάριο παρακολουθούσαν στον προπονητή Τάε Κβον Ντο οι Αρχές. Πως έφτασαν στα ίχνη του
- Οικογένεια στην Ελβετία έπεσε στο κενό επειδή η μήτερα πίστευε σε θεωρίες συνωμοσίας. Η πλύση εγκεφάλου πριν το τέλος
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ