Δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Τι είπε στον διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής πριν καταλήξει

Δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Τι είπε στον διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής πριν καταλήξει

Ένας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 52 ετών, έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Τετάρτη στην κλινική Covid του νοσοκομείου “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη.

Την είδηση του θανάτου του 52χρονου από την μεγάλη πυρκαγιά στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” γνωστοποίησε ο διευθυντής της
Πνευμονολογικής Κλινικής, Σταύρος Τρύφων, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
«Ο ασθενής ήταν διασωληνωμένος, κατέληξε σήμερα το πρωί και πρόκειται για αυτόν από τον οποίο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά», δήλωσε ο κ. Τρύφων.

Η κατάσταση του 52χρονου ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρή, λόγω των εγκαυμάτων που είχε υποστεί. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της πυρκαγιάς, καθώς, χθες, ένας 79χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Τι είπε ο ασθενής πριν καταλήξει

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής αποκάλυψε στο ΣΚΑΪ ότι ο ασθενής πρόλαβε να του μεταφέρει ότι η φωτιά ξεκίνησε όταν το κινητό που κρατούσε στα χέρια του εξερράγη.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτή είναι η εκδοχή τους ασθενούς, διότι τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς μένει να επιβεβαιωθούν από την πυροσβεστική.

Ο τρίτος ασθενής του ίδιου θαλάμου, ένας 72χρονος που είχε τραυματιστεί, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τρύφων στο ΑΠΕ.

Ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής διεξάγουν έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr