Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη του εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.
Είχαν πάει στην Καλαμπάκα για τις Απόκριες και αποφάσισαν να επιστρέψουν με το τρένο. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκαναν το ταξίδι με το τρένο, καθώς ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ ή με αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.
Πηγή: trikalavoice.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ