Δίκη Άλκη Καμπανού: «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», κατέθεσε αστυνομικός. Στα χέρια του πέθανε ο 19χρονος
«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», κατέθεσε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, περιγράφοντας τι αντίκρισε στη σκηνή του εγκλήματος, όταν την 1η Φεβρουαρίου 2022 κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.
Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι είδε τον 19χρονο μέσα σε «λίμνη αίματος». Έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία, ενώ ο Άλκης Καμπανός ψέλλιζε «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα.
Δίκη Άλκη Καμπανού: Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο
Όμως, οι προσπάθειές του αποδείχθηκαν μάταιες, δυστυχώς και λίγο μετά ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. «Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο», κατέθεσε ο μάρτυρας. Δίπλα στον Άλκη Καμπανό, σημείωσε, βρισκόταν φίλος του 19χρονου, ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς κάποιες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί. Επίσης, συμπλήρωσε, στο σημείο εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι, με μαύρη λαβή, το οποίο ήταν σε μια λίμνη αίματος.
«Όταν φτάσαμε στο σημείο, υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο», είπε ο αστυνομικός, η κατάθεσή του οποίου συνεχίζεται.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:
- Άνδρας εγκλωβίστηκε για δύο μέρες σε φρεάτιο στη Θεσσαλονίκη. Τον έσωσαν παιδιά που τον άκουσαν να φωνάζει
- Πώς να προστατεύστε το smartphone σας από την υπερθέρμανση το καλοκαίρι
- Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εγκαθίσταται μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του, μέσω του προγράμματος Golden Visa
- Σε τρεις ενήλικες και ένα παιδί δίνει ζωή ο 14χρονος που πνίγηκε στον Άραχθο, μετά από μεταμόσχευση οργάνων
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ