Μόλις δύο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, ο μεσίτης που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, αποφυλακίζεται.
Το δικαστήριο είχε επιβάλει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή και σε αυτόν και στον κοσμηματωπόλη, που κρίθηκαν από κοινού ένοχοι για την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία (σσ: παράλληλη αυτουργία, χωρίς συναπόφαση, αλλά με συνεκτέλεση).
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του μεσίτη, Ιωάννη Γλύκα και Ορφέα Φίλιο, έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του εντολέα τους και θα αποφυλακιστεί.
«Η Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη δέχτηκε την αίτηση αναστολής του αιτούντος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφανίσεως εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός και του έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ελεύθερος όταν αυτό προσδιοριστεί» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Ειδήσεις σήμερα:
- Mε απέλαση απειλεί τον Ελον Μασκ ο Τραμπ
- Παγκόσμια επιδημία μοναξιάς. Οι έφηβοι και ιδιαίτερα τα κορίτσια στην πρώτη γραμμή
- Από χωράφια ξανά οικόπεδα. Η νέα νομοθετική ρύθμιση για οικισμούς με λιγότερο από 2000 κατοίκους
- Ενδιαφέρον από Euronext για το Χρηματιστήριο Αθηνών. Στην Αθήνα η διοίκηση για συζητήσεις
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ