Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων διέταξε η εισαγγελία.
Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.
Σύμφωνα με το pelop.gr. ο ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής.
Μάλιστα, με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.
Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη την 9χρονη Τζωρτζίνα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης, το 2020, τη μερικών μηνών Ίριδα λόγω μιας σπάνιας νόσου φλεβοκόμβου και το 2019 την 3,5 ετών Μαλένα λόγω ηπατικής ανεπάρκειας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Δύτης αγόρασε ναυαγισμένο πλοίο του Α’ Παγκοσμίου για 400 ευρώ απο αγγελίας στο Marketplace. Η απίστευτη ιστορία
- Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και τον πατερα του Χόλιμπαρτον μετα τον τρίτο σερι αποκλεισμό των Μπακς. Η δημόσια συγνώμη
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχες και καταιγίδες. Ποιες περιοχες θα επηρεαστούν
- Τέλος στις ΛΟΑΤΚΙ σημαίες σύμφωνα με νέα πολιτική της Eurovision. Επιτρέπονται μόνο οι επίσημες σημαίες των χωρών
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ