Η Ποντιακή Στέγη Δηλεσίου “Παναγία Σουμελά”, οργανώνει και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παραστεί στην εκδήλωση, με θέμα “Γνωριμία με τον Πόντο και αναφορά στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού”, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης, ενώ θα προβληθούν δύο βίντεο, ένα για την Γενοκτονία των Ποντίων και ένα οδοιπορικό στον σημερινό Πόντο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Σχηματαρίου 33 στο Δήλεσι.
Ειδήσεις σήμερα:
- Λιγνάδης. “Μπορεί να ξέφυγα αλλά βιαστής δεν είμαι”. Έκανε λόγο για πλεκτάνη αριστεριστών και “βοθροκάναλων της διαπλοκής”
- Δολοφόνησαν 42χρονο στην Ραφήνα για τη σειρά στην τουαλέτα. Τι είπαν οι δράστες στους αστυνομικούς
- Απολογία Λιγνάδη. Αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμούς. “Καιροσκόποι όσοι με κατηγορούν”
- Ολόκληρο μωρό μαμούθ βρέθηκε άθικτο στον Καναδά. Πιστεύεται πως είναι ηλικίας άνω των 30.000 χρόνων
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ