Συνεχίζεται σήμερα με ιδιαίτερη ένταση στο Εφετείο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού σε δεύτερο βαθμό, για την οποία πρωτοδίκως, είχε καταδικαστεί.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε προσερχόμενος ότι προτίθεται να καταθέσει αίτημα αναπαράστασης της απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορείται ο πελάτης του, κάτι που όντως έπραξε, προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις εντός της δικαστικής αίθουσας.
Την ώρα που εξεταζόταν ο σύζυγος της καταγγέλλουσας, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και η συνεργάτιδά του, ξεκίνησαν να κάνουν την αναπαράσταση, εκείνος σηκώθηκε από τη θέση του και τους πλησίασε.
Τότε, άρπαξε τη βοηθό του κ. Δημητρακόπουλου, την ταρακούνησε και άρχισε να φωνάζει «Τώρα θα περάσουμε καλά», όπως έχει καταθέσει η σύζυγός του ότι έλεγε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απόπειρα. Εκείνη τη στιγμή, η πρόεδρος αποχώρησε από την αίθουσα, καθώς οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη απειλούσαν με μήνυση τον σύζυγο της καταγγέλλουσας, που ζήτησε συγγνώμη για τον βίαιο τρόπο με τον οποίο αντέδρασε.
Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ