Στη σύλληψη ενός 45χρονου παλιού γνώριμου των αρχών, σεσημασμένου για διάφορα ποινικά αδικήματα, προχώρησε την Τετάρτη το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.
Η σύλληψη του, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή, καθώς επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι του για να κάνουν έρευνα και να τον συλλάβουν.
Ο συλληφθείς στο παρελθόν είχε επιτεθεί ξανά σε αστυνομικό, τον οποίο είχε πυροβολήσει και τραυματίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 45χρονος Ζακυνθινός ήταν φυγόποινος για περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και όπλων και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, κινούμενη μεθοδικά, υπό άκρα μυστικότητα και αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία από έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στη σύλληψή του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 9 φιξάκια κοκαΐνης και ένα μαχαίρι. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ζακύνθου.
Πηγή: ertnenews.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- Ισραήλ: “Έχουμε πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης”. “Εφαρμόζουμε νέα μέθοδο αεροπορικών επιθέσεων”, απαντά το Ιράν
- Φωτιά στο Γραμματικό. Εντολή εκκένωσης για Μαραθώνα και Άνω Σούλι
- Βλάβη στο κάθισμα του πιλότου οδήγησε στο αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία. Τι αναφέρει το πρώτο πόρισμα
- Συναγερμός στη Ρόδο για διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο. Κλειστή λεωφόρος και απομάκρυνση πολιτών (βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ