Στο φως της δημοσιότητας έρχονται εντυπωσιακές φωτογραφίες από το απίστευτης χλιδής γάμο της Μις Λίβανος στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Η 29χρονη Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φέχμι Καραγκουλά, εγγονό του ιδρυτή της αραβόφωνης εφημερίδας An Nahar, σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο ΟΑΚΑ.
View this post on Instagram
Στο γάμο κυριάρχησε το λευκό χρώμα, με λευκά λουλούδια να διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο του πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ λευκές ομπρέλες προστάτευαν τους καλεσμένους από τον ήλιο.
Η νύφη πραγαμτοποίησε πριγκιπική εμφάνιση στη δεξίωση που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ, με την ουρά του νυφικού της να απλώνεται για πολλά μέτρα.
View this post on Instagram
Πηγή: reader.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ