Την έχουν χαρακτηρίσει ως «αχίλλειο πτέρνα» του ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο λόγος για την μυστηριώδη σύζυγο του, Ri Sol-ju, για την οποία δεν γνωρίζει κανείς ούτε καν την ακριβή της ηλικία.

Της έχουν «χρεώσει» ερωτικό σκάνδαλο με τον διευθυντή της χορωδίας κορασίδων στην οποία συμμετείχε πριν την γνωριμία της με τον Κιμ. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκε το ζευγάρι δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Γι’ αυτό και κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι ήταν ένας γάμος που έγινε κατόπιν οργανωμένου σχεδίου «ενηλικίωσης» του Ουν, από τον πατέρα του. Θεωρούσε ότι μόνο έτσι θα αποκτούσε κύρος και σοβαρότητα ηγέτη.

H Ρι Σολ Γιου πιστεύεται ότι γεννήθηκε μεταξύ του 1994 και 1996

Ήρθε στο προσκήνιο το 2012. Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν την ήθελαν παλιά ερωμένη του. Οι φήμες διαψεύστηκαν όταν έγινε γνωστός ο γάμος τους. Η Πρώτη Κυρία εξαφανιζόταν για μεγάλα διαστήματα δημιουργώντας την εντύπωση ότι ο σύζυγός της μπορεί να της είχε κάνει κακό. Τέλος στα σενάρια έβαλε τον Ιούλιο του 2013 η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Στα τέλη του 2013 ο κολλητός φίλος του Κιμ και πρώην σταρ του ΝΒΑ, Dennis Rodman, δηλώνει στην Guardian: «Ο Κim είναι στοργικός πατέρας ενός κοριτσιού». Το νέο μέλος της οικογένειας, δεν αποτελούσε το πρώτο αλλά το δεύτερο παιδί του ζευγαριού. Ενώ τον Αύγουστο του 2017 ο ηγέτης της Β. Κορέας έγινε πατέρας για τρίτη φορά.

Η Ri Sol-ju, είναι μια γυναίκα με αρκετή ελευθερία κινήσεων υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι. Μεγάλη απόδειξη αποτελεί το ντύσιμο της. Είναι μοντέρνα, φοράει πάντα ψηλοτάκουνα παπούτσια και έχει αδυναμία στις ακριβές τσάντες γαλλικών οίκων μόδας.

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ποιον διάσημο Αμερικάνο αθλητή θαύμαζε όταν ήταν φοιτητής… 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here