Η ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφιδά, θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας με φίλη της σε αμαξίδιο. “Για όσους πίστευαν ότι δεν μπορούν”
Η Γιούλικα Σκαφιδά τις ημέρες αυτές προετοιμάζεται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, έχοντας παράλληλα ένα διπλό στόχο: Να τρέξει και για όσους «πίστευαν ότι δε μπορούν, αλλά τελικά τα κατάφεραν».
Πιο συγκεκριμένα, προετοιμάζεται να αγωνιστεί στις 13 Νοεμβρίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, παρέα με τη φίλη της Ποθητή, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα με αμαξίδιο.
Την Κυριακή η ηθοποιός έλαβε μέρος στο επετειακό Ladies Run και μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social mediamtx μερικές από τις σκέψεις της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τις έχουν βοηθήσει με τον τρόπο τους.
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Το κορίτσι στο αμαξίδιο που πίστευε πως δε μπορεί ή πόσοι φίλοι χωράνε σε έναν Μαραθώνιο»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Στην Πάτρα η μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος του 12χρονου. Τα υπόλοιπα όργανα σε Ιταλία και τη Γερμανία
- Γιατρός ομολόγησε ότι έδινε παράνομα κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι. Δίδασκε στον βοηθό του ηθοποιού πως να του το χορηγεί
- Τι απαγορεύεται να μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο μας σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ. Τα πρόστιμα
- Άνοδος της θερμοκρασίας, που αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ώρες. Αναλυτική πρόγνωση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ