Ανησυχητικές εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών, με την πρόεδρο του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος, Μαρία Καρυστιανού, να καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική κατάθεση που έδωσε η κα Καρυστιανού στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος προ ημερών, στις 10 Ιουνίου, βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα.
Σε αυτή περιγράφει συμβάν κατά το οποίο, σε συνάντησή της με ζευγάρι σε καφετέρια του Πεδίου του Άρεως, οι δύο άγνωστοι την «προέτρεψαν να προσέχει για την ασφάλεια τη δική της και του παιδιού της».
Μαρία Καρυστιανού: Τι κατέθεσε στις Αρχές
Όσο για τη συνάντηση με τους προαναφερθέντες, η κα Καρυστιανού φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ, πως το ζευγάρι ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω ενός απόστρατου αστυνομικού.
Οι αρχές έχουν αποσπάσει κατάθεση και από τον σύντροφό της, ενώ τώρα αναμένεται η επόμενη κίνηση τους εισαγγελέα για το πώς θα προχωρήσει η υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:
- Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει πως άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά της. Τι κατέθεσε στη Δίωξη
- Το Ιράν προετοιμάζει την μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση στην ιστορία κατά ισραηλινού εδάφους. «Να μιλήσουν άμεσα πριν να είναι αργά» λέει ο Τραμπ
- Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Από μια καρακάξα φαίνεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά
- Το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης στόχος ισραηλινής επίθεσης (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ