Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι περιορίζει την πρόσβαση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, το οποίο κατηγόρησε ότι προπαγανδίζει την βία κατά των Ρώσων στρατιωτών σε σχέση με την εμπλοκή τους στην Ουκρανία.
«Βάσει του αιτήματος της γενικής εισαγγελίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η πρόσβαση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram … θα περιορισθεί στην Ρωσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor.
Νωρίτερα η ρωσική εισαγγελία ζήτησε από τη ρωσική δικαιοσύνη να χαρακτηρίσει την εταιρεία Meta Platforms, μητρική εταιρεία του Facebook, «εξτρεμιστική οργάνωση», μετέδωσε σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Ειδήσεις σήμερα:
- Στην εισαγωγή νομικού ορισμού του επαγγέλματος του «influencer» προσανατολίζεται η Γαλλία
- Με “θάνατο και καταστροφή” απειλεί ο Τραμπ αν του ασκηθεί δίωξη για τον χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς
- Σοβαρό τροχαίο με θύμα ένα άλογο στον Πύργο. Σώθηκε ο οδηγός
- Ολικά τυφλός στην Ιταλία μπόρεσε να επανακτήσει την όρασή του χάρη σε αυτομεταμόσχευση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ