Η Τουρκία ανέβαλε επ’ αόριστον μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Φεβρουαρίου με τη Σουηδία και τη Φινλανδία σχετικά με τη διαδικασία ένταξης των δύο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα διπλωματικές πηγές.
Η υποψηφιότητα της Σουηδίας –που μπλοκάρεται από τον Μάιο από την Άγκυρα– έχει βρεθεί σε αδιέξοδο έπειτα από αντιτουρκικές διαδηλώσεις στη Στοκχόλμη, σε μία από τις οποίες κάηκε ένα αντίτυπο του Κορανίου.
Χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Σουηδία δεν μπορεί πλέον να υπολογίζει στην «υποστήριξη» της Τουρκίας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Ποιος είναι ο Ιταλός αναρχικός Αλφρέντο Κόσπιτο που κινδυνεύει να πεθάνει μετά από 103 ημέρες απεργίας πείνας
- Πρόγνωση για σφοδρό χιονιά στην Αττική από τον Καλλιάνο. Σε ποια περιοχή σημειώθηκε ελάχιστη θερμοκρασία -17 σήμερα
- Νεκρός εντοπίστηκε ο συγκυβερνήτης του Phantom. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη
- Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του 53χρονου στα Χανιά. Τον ξυλοκόπησαν και έπνιξαν πατέρας και γιος
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ