Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται σήμερα, Πέμπτη (31/10) ο ιερέας στο Αγρίνιο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 27 χρόνια φυλάκισης για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών.
Αυτό που προκαλεί αίσθηση στην υπόθεση του ιερέα στο Αγρίνιο, είναι ότι είχε τεθεί σε αργία από τη Μητρόπολη της περιοχής, με αποτέλεσμα, παρά την καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, να πληρώνεται κανονικά.
Ο ιερέας στο Αγρίνιο, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να είχε μπει φυλακή από το 2021, όταν είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 21 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο η δίκη του συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη.
Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί, καθώς στο σπίτι του φιλοξενούσε δύο μητέρα με τα ανήλικα -τότε- παιδιά τους, ανήλικα κορίτσια, τα οποία είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς πριν προχωρήσουν στη λήψη των οργάνων του 14χρονου Σπύρου
- Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ