ΗΠΑ. 22χρονη πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της. Ήταν «θαμμένη» στα χιόνια και ανέβασε βίντεο – Λεηλασίες σε κλειστά εστιατόρια

ΗΠΑ. 22χρονη πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της. Ήταν «θαμμένη» στα χιόνια και ανέβασε βίντεο – Λεηλασίες σε κλειστά εστιατόρια

Σε τουλάχιστον 60 ανέρχονται οι νεκροί εξαιτίας της «χιονοθύελλας του αιώνα» στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και μια 22χρονη, η οποία ήταν εγκλωβισμένη 18 ώρες στο αυτοκίνητό της λόγω της χιονοθύελλας και ανέβασε βίντεο πριν την βρουν νεκρή.

Πρόκειται για την Τέηλορ Αντέλ, η οποία κινητοποιήθηκε στα χιόνια στο Μπάφαλο την Παρασκευή το απόγευμα ενώ επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά της.

Υπολογίζεται ότι έμεινε αβοήθητη μέσα στο παγιδευμένο στα χιόνια όχημα της για 18 ώρες.

Μάλιστα, έστειλε βίντεο στην οικογένεια της μέσα από το αυτοκίνητό της, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η 22χρονη είπε στις αδερφές της σε μια ομαδική συνομιλία ότι σχεδίαζε να κοιμηθεί λίγο και στη συνέχεια θα προσπαθούσε να περπατήσει μέχρι ένα ασφαλές σημείο.

Η μαμά της ειδοποίησε απεγνωσμένα τους συγγενείς τους στο Μπάφαλο να την αναζητήσουν.

«Τότε ήταν που άνοιξαν το παράθυρο και είδαν ότι ήταν μέσα», είπε η μαμά της.

Η ίδια θεωρεί ότι η κόρη της πιθανότατα πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Στο Μπάφαλο τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ έχουν κλείσει από την Παρασκευή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου NBC, που μεταδίδει τις απελπισμένες εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής για βοήθεια, αλλά και σε σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα καταγράφηκαν πολλές λεηλασίες σε καταστήματα που είχαν κλείσει ενόψει της καταστροφικής χιονοθύελλας.

«Οι λεηλασίες δίνουν και παίρνουν στο Μπάφαλο με πολλούς να εκμεταλλεύονται με άδειους δρόμους όπου οι χιονοπτώσεις και οι συνθήκες χιονοθύελλας έκαναν τους δρόμους απροσπέλαστους», σχολιάζει το BBC.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr