Νοσοκόμος πενήντα ενός ετών συνελήφθη στην περιοχή της Ανκόνα για ανύπαρκτες, στην πραγματικότητα, χορηγήσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού.
Ο συλληφθείς, όπως και αρκετοί άλλοι συνάδελφοί του τους περασμένους μήνες στην πραγματικότητα άδειαζε την σύριγγα και η βελόνα δεν άγγιζε ποτέ το χέρι των πολιτών.
Με μια γρήγορη κίνηση, τους έβαζε μόνον ένα τσιρότο και κανείς δεν καταλάβαινε την απάτη. Με τον «δήθεν εμβολιασμό», επέτρεψε σε πολλούς αρνητές να λάβουν το πράσινο πάσο εμβολιασμένου.
Τώρα, ο νοσηλευτής κατηγορείται για χρηματισμό, με την συνέργεια άλλων τεσσάρων ατόμων, που λειτουργούσαν ως μεσάζοντες.
Η αστυνομία της Ανκόνα κατέσχεσε συνολικά 18.000 ευρώ.
Η έρευνα, όπως συνέβη και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, βασίσθηκε στις εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.
Ο κάθε αρνητής και αντιεμβολιαστής πλήρωνε μέχρι και 400 ευρώ για να εξασφαλίσει το πράσινο πάσο, χωρίς να έχει, στην πραγματικότητα, εμβολιαστεί ποτέ.

Ειδήσεις σήμερα:
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
- Δύτης αγόρασε ναυαγισμένο πλοίο του Α’ Παγκοσμίου για 400 ευρώ απο αγγελίας στο Marketplace. Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ