Ακόμη ένα περιστατικό καταδίωξης με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Αθήνα, αυτήν τη φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 5:00, ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο στην οδό Σκορδά, φάνηκε ύποπτο σε αστυνομικούς και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Τότε ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς που το καταδίωκαν, οι οποίοι πυροβόλησαν στην προσπάθειά τους να το σταματήσουν. Τελικά, ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διαφύγει.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.
Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο συμβάν καταδίωξης μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είχε προηγηθεί αυτό της περασμένης Παρασκευής (8/10) όταν στην συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας ΙΧ εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:
- Εθνική Πινακοθήκη. Νέα μέτρα προστασίας και επανέκθεση των έργων που βανδαλίστηκαν
- Επεισόδια και έκρηξη οργής στο Κότσανι μετά την πορεία για τους 59 νεκρούς της τραγωδίας
- Θεσσαλονίκη. Οδηγός πάτησε σκύλο με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε (Σκληρές εικόνες)
- Ο Όρμπαν καταθέτει νομοσχέδιο για την απαγόρευση των εκδηλώσεων Pride στην Ουγγαρία. Αντιδρά ο δήμαρχος Βουδαπέστης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ