Καθηγήτρια στη Χαλκίδα κατήγγειλε ότι ανήλικοι την πυροβόλησαν με αεροβόλο έξω από Γυμνάσιο
Επίθεση με αεροβόλο όπλο καταγγέλλει ότι δέχτηκε από ανήλικους μια 43χρονη καθηγήτρια από τη Χαλκίδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, το περιστατικό συνέβη εχθές έξω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όταν κινούνταν πεζή έξω από τη σχολική μονάδα.
Στην περιοχή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του skai, καθόταν μια παρέα τριών ανηλίκωνκαι χωρίς λόγο ένας εξ αυτών έβγαλε αεροβόλο, σημάδεψε την καθηγήτρια και την πυροβόλησε με αποτέλεσμα το πλαστικό βλήμα να τη βρει στην κοιλιακή χώρα.
Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μετέβη στην Ασφάλεια Χαλκίδας όπου κατήγγειλε το συμβάν.
Όπως κατέθεσε μάλιστα πιθανόν οι ανήλικοι να ήταν μαθητές άλλου σχολείου ενώ το αεροβόλο είπε πως ήταν τύπου περίστροφου.

Ειδήσεις σήμερα:
- Μέρκελ. «Ο Σόιμπλε πίεζε για Grexit»
- Όρκες. Το πρώτο “φιλί” καταγράφηκε στη φύση. Τι σημαίνει για τη συμπεριφορά τους
- Ένοχος για δύο από τις πέντε κατηγορίες κρίθηκε ο Diddy. Αθώος για το sex trafficking
- Δίκη για τις πλημμύρες στη Μάνδρα. Στο εφετείο Αθηνών τρεις κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ