Εργαζόμενη στη Μύκονο καταγγέλλει τις άθλιες-σύμφωνα με την ίδια- συνθήκες του δωματίου που της παραχώρησε η επιχείρηση για να διαμείνει καθ ‘ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έπρεπε να μείνει σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε σπηλιά με τα έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, και μαζί με τρεις άνδρες συναδέλφους της.
Μιλώντας στο mykonoslive.tv αναφέρει ότι αδυνατούσε να μείνει εκεί και κοιμόταν στο αυτοκίνητό της επί τρεις μήνες. Μάλιστα όπως σημειώνει, έκανε μπάνιο στις ντουζιέρες της παραλίας.
Παράλληλα μιλά και για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε με το να ζει στο αυτοκίνητο και να μπορεί να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική στη δουλειά της.
Τέλος, καταγγέλλει ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε όλα τα δεδουλευμένα.
Ειδήσεις σήμερα:
- Οι Ηνωμένες Πολιτείες απαγορεύουν αμφιλεγόμενη χρωστική ουσία στα τρόφιμα. Ποια είναι η «Red 3»
- Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών με εγκλωβισμένο οδηγό
- Ανέπαφες πληρωμές από σήμερα στις αστικές συγκοινωνίες. Τι πρέπει να προσέχει το επιβατικό κοινό
- Χανιά. Προφυλακίστηκε ο οδηγός της Porsche για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ