Ανάποδα οδηγούσε 88χρονος το πρωί της Τρίτης (10/9) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας περίπου στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κάμερες ασφαλείας της «Κεντρικής Οδού» έπιασαν οδηγό να κινείται αντίθετα στην εθνική και συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, το ασημί όχημα με οδηγό ηλικιωμένο 88 ετών κινούνταν ανάποδα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη για περίπου 5 χιλιόμετρα!
Κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο οδηγός αντιλήφθηκε το λάθος του και μπήκε στο σωστό ρεύμα όπου και τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας. Συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδηγήθηκε το ίδιο μεσημέρι στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.
Ο άνδρας τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.
Ειδήσεις σήμερα:
- Φρίκη στον Πειραιά. Ομαδικός βιασμός 14χρονης μετά από γνωριμία στο TikTok
- Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα. “Μία μέρα πριν την δολοφονία την παρακολουθούσε. Της είχε εγκαταστήσει GPS στο κινητό”
- Εννέα απεγκλωβισμοί από τη φωτιά της Ραφήνας. Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τέσσερις οικισμούς
- Φωτιά στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ