Στο πλαίσιο της προσπάθειας ελέγχου της πανδημίας Covid-19, η Ελλάδα θα δέχεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, όλοι οι επισκέπτες επισκέπτες από το εξωτερικό με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 19/12 και ώρα 06:00.
Εξαιρούνται οι ταξιδιώτες που παρέμειναν στις δύο αυτές χώρες για διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.
Η απόφαση αυτή του υπουργείου Υγείας σχετίζεται άμεσα με την επέλαση της μετάλλαξης Omicron σε αυτές τις δυο χώρες και με δεδομένο πως θα αυξηθούν οι αφίξεις ενόψει Χριστουγέννων.
Αρχικώς είχε ανανκοινωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο αφορά σε επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δανία.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το ορφανό γαϊδουράκι που εντοπίστηκε στο Κορωπί, ανέκτησε δυνάμεις. Τώρα τρέχει και διασκεδάζει στην «Γαϊδουροχώρα» (Βίντεο)
- Ρώσος οδηγός τανκ έτρεψε σε φυγή συμπατριώτες του με άτσαλο χειρισμό. Το τρολάρισμα των Ουκρανών (Βίντεο)
- Aεροπλανοφόρο Foch: Το «κόσμημα» του γαλλικού Ναυτικού θα βυθιστεί στον Ατλαντικό (Βίντεο)
- Ημέρα της Μαρμότας. Ακόμα έξι εβδομάδες χειμώνα στις ΗΠΑ προέβλεψε ο Πανξατόνι Φιλ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ