Αρχίζει από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, η σταδιακή μείωση στις προμήθειες που κρατούν οι τράπεζες στις συναλλαγές. Οι τράπεζες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις στο λογισμικό τους έως την Τρίτη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί από σήμερα οι πληρωμές είτε μέσω πάγιας εντολής ή μέσω e-banking δεν θα έχουν προμήθεια.
Στα εμβάσματα η ανώτατη χρέωση ανά συναλλαγή για μεταφορές χρημάτων έως 5.000 ευρώ από τράπεζα σε τράπεζα, διαμορφώνεται σε 0,50 ευρώ.
Μηδενικές θα είναι οι χρεώσεις για ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας.
Από εκεί και πέρα, η φόρτιση προπληρωμένων καρτών μέχρι 100 ευρώ ημερησίως δεν θα χρεώνεται με προμήθεια εφόσον διενεργείται μέσω ψηφιακών δικτύων.
Για τους εμπόρους, η προμήθεια για αγορές μέσω κάρτας μειώνεται στο μισό για συναλλαγές έως 20 ευρώ.
Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς πριν προχωρήσουν στη λήψη των οργάνων του 14χρονου Σπύρου
- Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ