Μήνυση κατά της Disney κατέθεσε η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, κατηγορώντας τη για παραβίαση συμβολαίου, σε ό,τι αφορά την προβολή της ταινίας «Black Widow» στην πλατφόρμα Disney+.
Στην αγωγή, η 36χρονη ηθοποιός αναφέρει πως η συμφωνία με την Marvel Entertainment της Disney εγγυόταν αποκλειστική κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες, και πως η αμοιβή της βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση της ταινίας στο box-office.
Οι εκπρόσωποί της, επικοινώνησαν με τη Marvel για να διασφαλίσουν ότι η ταινία θα βγει αποκλειστικά στους κινηματογράφους.
Scarlett Johansson is suing Disney over #BlackWidow’s streaming release, alleging a breach of contract. https://t.co/21cZqafF1z pic.twitter.com/TMjINo4vM9
— Variety (@Variety) July 29, 2021
«Η Disney προκάλεσε σκόπιμα την παραβίαση της συμφωνίας, χωρίς αιτιολόγηση, προκειμένου να αποτρέψει την κα Γιόχανσον να πραγματοποιήσει το πλήρες όφελος της συμφωνίας της με τη Marvel Entertainment», αναφέρει η μήνυση.
Η Disney απάντησε στην αγωγή, αναφέροντας πως όλοι οι όροι του συμβολαίου έχουν τηρηθεί πλήρως, ενώ επίσης «η κυκλοφορία της ταινίας στην πλατφόρμα έχει ενισχύσει σημαντικά την δυνατότητά της να κερδίσει υψηλότερη αμοιβή από τα 20 εκ. δολάρια, που έχει ήδη λάβει».
Ειδήσεις σήμερα:
- Συμβολική επίσκεψη του γιου του Χαφτάρ στον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη
- «Νομίζω το έκανα με τα χέρια». Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην απολογία της Μουρτζούκου
- Ένα βήμα πριν αναλάβει καθήκοντα η Κίμπερλι Γκιλφόιλ ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Η ακρόαση στη Γερουσία
- Τανάγρα. Συνελήφθησαν τέσσερις Κινέζοι. Φωτογράφιζαν μαχητικά Rafale και εγκαταστάσεις
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ