Μήνυση κατά της Disney κατέθεσε η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, κατηγορώντας τη για παραβίαση συμβολαίου, σε ό,τι αφορά την προβολή της ταινίας «Black Widow» στην πλατφόρμα Disney+.

Στην αγωγή, η 36χρονη ηθοποιός αναφέρει πως η συμφωνία με την Marvel Entertainment της Disney εγγυόταν αποκλειστική κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες, και πως η αμοιβή της βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση της ταινίας στο box-office.

Οι εκπρόσωποί της, επικοινώνησαν με τη Marvel για να διασφαλίσουν ότι η ταινία θα βγει αποκλειστικά στους κινηματογράφους.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

«Η Disney προκάλεσε σκόπιμα την παραβίαση της συμφωνίας, χωρίς αιτιολόγηση, προκειμένου να αποτρέψει την κα Γιόχανσον να πραγματοποιήσει το πλήρες όφελος της συμφωνίας της με τη Marvel Entertainment», αναφέρει η μήνυση.

Η Disney απάντησε στην αγωγή, αναφέροντας πως όλοι οι όροι του συμβολαίου έχουν τηρηθεί πλήρως, ενώ επίσης «η κυκλοφορία της ταινίας στην πλατφόρμα έχει ενισχύσει σημαντικά την δυνατότητά της να κερδίσει υψηλότερη αμοιβή από τα 20 εκ. δολάρια, που έχει ήδη λάβει».

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here