Με λίγες μέρες διαφορά, μία μάνα και οι δύο γιοι της πέθαναν από κορονοϊό στη Φθιώτιδα.
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Φθιώτιδα. Πρόσφατα απεβίωσε ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός, Νίκος Χριστοδούλου. Ο 66χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές που του δημιούργησε ο κορoνοϊός.
Πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορoνοϊό ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, Πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού. Αντίστοιχα, στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.
Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του εκλιπόντος Γιάννη Χριστοδούλου, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, επηρεασμένοι από την άποψη του γιατρού ότι ο κορoνοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.
Πηγή: lamiareport.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- Δύτης αγόρασε ναυαγισμένο πλοίο του Α’ Παγκοσμίου για 400 ευρώ απο αγγελίας στο Marketplace. Η απίστευτη ιστορία
- Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και τον πατερα του Χόλιμπαρτον μετα τον τρίτο σερι αποκλεισμό των Μπακς. Η δημόσια συγνώμη
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχες και καταιγίδες. Ποιες περιοχες θα επηρεαστούν
- Τέλος στις ΛΟΑΤΚΙ σημαίες σύμφωνα με νέα πολιτική της Eurovision. Επιτρέπονται μόνο οι επίσημες σημαίες των χωρών
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ