Στη Νότια Εύβοια και ιδιαίτερα στα Νέα Στύρα έδειξε τα δόντια του ο Μπάλλος. Ήδη ένα ποτάμι το οποίο υπήρχε στην περιοχή έχει φουσκώσει, έχει πλημμυρίσει και δεκάδες σπίτια έχουν γεμίσει νερό.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ “προσπαθούμε με τα μηχανήματα να περιορίσουμε τα νερά του ποταμού. Έχουν πλημμυρίσει πολλά σπίτια. Ακόμα είχε πλημμυρίσει και η δεύτερη παραλιακή ζώνη των Νέων Στύρων. Καταβάλλουμε προσπάθειες ενώ βρέχει καταρρακτωδώς”, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ήδη στην περιοχή μετακινούνται και άλλες πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για να βοηθήσουν.
Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς πριν προχωρήσουν στη λήψη των οργάνων του 14χρονου Σπύρου
- Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ