Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους του πολύνεκρου ναυαγίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/6) στα ανοικτά της Πύλου. Μέχρι στιγμής ο θλιβερός απολογισμός ανέρχεται σε 78 νεκρούς, ενώ έχουν διασωθεί 104 άτομα.
Την ίδια ώρα, συγγενείς συνέχιζαν να έρχονται στο λιμάνι της Καλαμάτας για να αναζητήσουν τους δικούς τους. Ανάμεσά τους ο Φάρντι, ο οποίος στάθηκε στα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί και προσπαθούσε να αγκαλιάσει τον αδερφό του Μοχάμεντ που διασώθηκε από το πολύνεκρο ναυάγιο.
Η στιγμή που διασωθείς συναντήθηκε με τον αδερφό του
Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αδέρφια κρατούσαν ο ένας το πρόσωπο του άλλου και αγκαλιάζονταν. Ο Φάρντι, Σύρος πρόσφυγας, ήρθε από την Ολλανδία για να ψάξει και τελικά να βρει τον 18χρονο αδερφό του Μοχάμεντ που επέβαινε στο αλιευτικό πλοίο που βυθίστηκε. Ο Μοχάμεντ βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αλιευτικό που ναυάγησε, θέλοντας να φτάσει στην Ιταλία. Δεν έφτασε ποτέ εκεί, αλλά σώθηκε.
Η σκηνή του θερμού εναγκαλισμού των δύο αδερφών μπροστά στην κάμερα είναι ιδιαίτερα συγκινητική:

Ειδήσεις σήμερα:
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχες και καταιγίδες. Ποιες περιοχες θα επηρεαστούν
- Τέλος στις ΛΟΑΤΚΙ σημαίες σύμφωνα με νέα πολιτική της Eurovision. Επιτρέπονται μόνο οι επίσημες σημαίες των χωρών
- Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών Κορίνθου. Έκλεισε το ένα ρεύμα. Προσπαθούν να μαζέψουν τελάρα με λάχανα από το οδόστρωμα
- Ισχυροί βοριάδες και σήμερα. Στα 127 km/h η ριπή στην Κάρυστο την Τρίτη
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ