Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο και έως την Τεταρτη, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια χώρα και τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (πορτοκαλί επίπεδο προειδοποίησης).
Πιο αναλυτικά:
Α. Τρίτη (01-03-2022)
α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.
β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, στα ημιορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Β. Τετάρτη (02-03-2022)
α) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, το νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
β) Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, τις πρωινές ώρες στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ημιορεινά της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:
- Ακτιβιστές στη Ρώμη έριξαν μαύρο υγρό στο σιντριβάνι της Πιάτσα ντι Σπάνια. Έχει κατασκευαστεί από τον 17ο αιώνα
- Οστά άνδρα που είχε πνιγεί στις ΗΠΑ το 1974 βρέθηκαν στη λίμνη Μιντ. Αποκαλύφθηκαν μετά την υποχώρηση υδάτων
- Εορταστικό ωράριο Πάσχα. Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά
- Γιατρός στην Κοζάνη έφτασε σε σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ