Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Φρύνης και Φιλολάου στο Παγκράτι.
Τον άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για Έλληνα άντρα, περίπου 60 ετών. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Φρύνης και Φιλολάου στο Παγκράτι Αττικής. Eπιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 2, 2022
![Νεκρή εντοπίστηκε 17χρονη κοπέλα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Τον σύντροφό της αναζητούν οι Αρχές](https://www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2022/04/περιπολικο8-400x225.jpg)
Ειδήσεις σήμερα:
- Σκυλίτσα στην Κωνσταντινούπολη μετέφερε το ετοιμοθάνατο κουτάβι της σε κτηνιατρείο. Η συγκινητική ιστορία (βίντεο)
- Τα αυτόφωρα θα λειτουργούν Σαββατοκύριακα και αργίες με εντολή της πρόεδρου του Αρείου Πάγου
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν υπερπολυτελές λουτρό στην Πομπηία. Ανακάλυψη που «γίνεται μία φορά τον αιώνα» λένε οι ειδικοί
- Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης. Στη θέση του ο Σερραίος πολιτικός Τάσος Χατζηβασιλείου
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ