Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Πιο συγκεκριμένα για σήμερα Δευτέρα (04-12-2023) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα έως αργά το απόγευμα. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν κατά τόπους οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας από το βράδυ της Τρίτης (05-12-2023) και από τα δυτικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (06-12-2023).
Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
1. Την Τρίτη (05-12-2023)
β) Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.
2. Την Τετάρτη (06-12-2023)
β) Στη Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματα), τις Σποράδες, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως αργά το απόγευμα.
γ) Από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Με πληροφορίες από: emy.gr
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:
- Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει πως άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά της. Τι κατέθεσε στη Δίωξη
- Το Ιράν προετοιμάζει την μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση στην ιστορία κατά ισραηλινού εδάφους. «Να μιλήσουν άμεσα πριν να είναι αργά» λέει ο Τραμπ
- Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Από μια καρακάξα φαίνεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά
- Το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης στόχος ισραηλινής επίθεσης (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ