Καταδρομική επίθεση από ομάδα 30 ατόμων δέχτηκαν ανήλικοι χθες βράδυ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι.
Τραυματίστηκαν ελαφρά 3 παιδιά 14 ετών, εκ των οποίο το ένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 16 ετών. Οι 3 για απείθεια και ένας για σωματικές βλάβες, απείθεια και ναρκωτικά.
Όπως αναφέρει το notia.gr οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη, σύμφωνα με τους μαθητές. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών.
Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Προφανώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους, από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο.
Ειδήσεις σήμερα:
- Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει πως άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά της. Τι κατέθεσε στη Δίωξη
- Το Ιράν προετοιμάζει την μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση στην ιστορία κατά ισραηλινού εδάφους. «Να μιλήσουν άμεσα πριν να είναι αργά» λέει ο Τραμπ
- Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Από μια καρακάξα φαίνεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά
- Το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης στόχος ισραηλινής επίθεσης (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ