Έκλεισε σήμερα για λόγους ασφαλείας το βασικό αεροδρόμιο του Όσλο εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή της νορβηγικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Avinor, ενώ πολλά δρομολόγια τρένων και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς αντιμετώπισαν σημαντικές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις.
Σταμάτησαν αεροπλάνα και τρένα στο Όσλο
Κύμα ψύχους σαρώνει την Ευρώπη. Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τουλάχιστον τις 15:30 (ώρα Ελλάδος), αλλά δεν αποκλείεται να παραταθεί η διακοπή της λειτουργίας του. Αυτό είναι υπερβολικά σπάνιο…Υπάρχει τόσο πολύ χιόνι, που οι πιλότοι δεν μπορούν να δουν τα φώτα στο έδαφος, και έτσι διακόψαμε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις. Πρώτα η ασφάλεια, είπε εκπρόσωπος της Avinor.
Norway has record snow.
Damn global warming #CostofNetZero #bbcnews #bbcpm #talktv #gbnews #pmqs #Politicslive #bbcbreakfast #r4today #wato pic.twitter.com/lkDTD0Dpyu
— Stephen Medlock 🗽 Release the hostages (@StephenMedlock5) January 17, 2024
Η Avinor ζήτησε από τους επιβάτες να επικοινωνούν με τις αεροπορικές τους εταιρείες για πληροφορίες.
Η κυκλοφορία των τρένων σε τμήματα της ανατολικής Νορβηγίας επίσης σταμάτησε σήμερα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία Bane Nor.
Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ