Ο Mark Saunders θεωρείται  θρυλικός παραγωγός και μηχανικός ήχου διάσημων συγκροτημάτων όπως οι The Cure, Depeche Mode, Siouxsie & The Banshees και φυσικά του David Bowie.

Ο Saunders ανέβασε  στο YouTube ένα βίντεο που περιέχει ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Bowie να κάνει καταπληκτικές μιμήσεις γνωστών μουσικών όπως ο Bruce Springsteen, ο Neil Young, ο Bob Dylan, ο Iggy Pop και ο Tom Waits.

Ο Bowie έκανε τις μιμήσεις στα West Side Studios του Λονδίνου τον Αύγουστο του 1985, ανάμεσα στα διαλείμματα της ηχογράφησης του soundtrack για την ταινία «Absolute Beginners». Ο Saunders πρόλαβε να καταγράψει τον Bowie να μιμείται για πλάκα τους συναδέλφους του και κρατούσε την κασέτα με την ηχογράφηση μυστική εδώ και 30 χρόνια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του εμβληματικού καλλιτέχνη που βύθισε τον κόσμο σε πένθος, ο παραγωγός αποφάσισε να δημοσιεύσει την ηχογράφηση για να αποκαλύψει στο κοινό μία ακόμα πλευρά του Bowie -αυτή του ξεκαρδιστικού μίμου.

«Είναι υπέροχο να βλέπεις όλες αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες ανθρώπων που έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα από τη συνεργασία τους μαζί του», γράφει ο Saunders στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube. «Και νιώθω πολύ τυχερός που είμαι ένας από αυτούς».

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Ήταν σεξουαλικά αχόρταγος, δεν είχε ποτέ λεφτά για το νοίκι». Η εξομολόγηση της σπιτονοικοκυράς του Ντέιβιντ Μπάουϊ με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Γνωρίστηκαν όταν έπαιζε το «This is Major Tom to ground control»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here