Ο Μίκι Μάους και η Μίνι έγιναν πάμπλουτοι, ο Γκούφι κατέληξε άστεγος και ο Σιλβέστερ αλκοολικός. Τι θα γινόταν στο μέλλον, αν οι ήρωες των κόμικς γερνούσαν; Καλλιτέχνης τους σκιτσάρει σε μεγάλη ηλικία

Ο Μίκι Μάους και η Μίνι έγιναν πάμπλουτοι, ο Γκούφι κατέληξε άστεγος και ο Σιλβέστερ αλκοολικός. Τι θα γινόταν στο μέλλον, αν οι ήρωες των κόμικς γερνούσαν; Καλλιτέχνης τους σκιτσάρει σε μεγάλη ηλικία

Ο Andrew Tarusov γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά ζει στην Καλιφόρνια, όπου ζωγραφίζει ήρωες και ηρωίδες της Ντίσνεϊ όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Έργα του απεικονίζουν τους κλασικούς ήρωες της Ντίσνεϊ και της Warner Bros, από τον Μίκι Μάους μέχρι τον Σιλβέστερ και τον Τουίτι, όπως θα έδειχναν, αν γερνούσαν.

Ο καλλιτέχνης φαντάστηκε την εξέλιξή τους: ο Μίκι Μάους και η Μίνι έγιναν πάμπλουτο ζευγάρι, ο Γκούφι κατέληξε άστεγος και ο Σιλβέστερ έφτασε να γίνει αλκοολικός.

Το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να συμφιλίωσε και τον Σιλβέστερ με τον Τουίτι.

Ο Μπαγκς Μπάνι "γεννήθηκε" to 1938. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην ιστορία "Porky's Hare Hunt". Σήμερα θα ήταν 77 χρονών, όπως και η σύντροφός του, Λόλα Μπάνι. Ο καλλιτέχνης Andrew Tarusov τους απεικονίζει ως ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα "περιπετειώδη" νιάτα τους.

Ο Μπαγκς Μπάνι “γεννήθηκε” to 1938.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην ιστορία “Porky’s Hare Hunt”. Σήμερα θα ήταν 77 χρονών, όπως και η σύντροφός του, Λόλα Μπάνι. Ο καλλιτέχνης Andrew Tarusov τους απεικονίζει ως ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα “περιπετειώδη” νιάτα τους.

Οι "αιώνιοι" εχθροί, το Κογιότ και το ταχύτερο πτηνό στον κόσμο, έκλεισαν τα 66 και δείχνουν να συμφιλιώθηκαν. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε τον Σεπτέμβριο του 1949, στο επεισόδιο με τίτλο "Fast and Furry-ous".

Οι “αιώνιοι” εχθροί, το Κογιότ και το ταχύτερο πτηνό στον κόσμο, έκλεισαν τα 66 και δείχνουν να συμφιλιώθηκαν. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε τον Σεπτέμβριο του 1949, στο επεισόδιο με τίτλο “Fast and Furry-ous”. Η Daisy Duck στα 75 δυσκολεύεται να περπατήσει, αλλά διατηρεί την ομορφιά της. Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1940, στην ιστορία "Mr. Duck Steps Out" ως η κοπέλα του Ντόναλντ. Έκτοτε έχει εξελιχθεί ως χαρακτήρας και έχει "πρωταγωνιστήσει" σε πολλές ιστορίες, ακόμα και χωρίς τον αγαπημένο της.

Η Daisy Duck στα 75 δυσκολεύεται να περπατήσει, αλλά διατηρεί την ομορφιά της. Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1940, στην ιστορία “Mr. Duck Steps Out” ως η κοπέλα του Ντόναλντ. Έκτοτε έχει εξελιχθεί ως χαρακτήρας και έχει “πρωταγωνιστήσει” σε πολλές ιστορίες, ακόμα και χωρίς τον αγαπημένο της.

Ο Ντόναλντ έκλεισε τα 81 και αντικατέστησε το ναυτικό πουκάμισό του με ένα χαβανέζικο. Ο καλλιτέχνης τον απεικόνισε ως έναν ηλικιωμένο, μανιώδη καπνιστή. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1934 στην ιστορία "The Wise Little Hen". Ο γκαφατζής Ντόναλντ με την χαρακτηριστική φωνή του παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Ντίσνεϊ.

Ο Ντόναλντ έκλεισε τα 81 και αντικατέστησε το ναυτικό πουκάμισό του με ένα χαβανέζικο. Ο καλλιτέχνης τον απεικόνισε ως έναν ηλικιωμένο, μανιώδη καπνιστή. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1934 στην ιστορία “The Wise Little Hen”. Ο γκαφατζής Ντόναλντ με την χαρακτηριστική φωνή του παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της Ντίσνεϊ.

Ο Ντάφι Ντακ, ο κολλητός φίλος, αλλά και μερικές φορές άσπονδος εχθρός του Μπαγκς Μπάνι, έκλεισε τα 78. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1937, στην ιστορία "Porky Duck Hunt".

Ο Ντάφι Ντακ, ο κολλητός φίλος, αλλά και μερικές φορές άσπονδος εχθρός του Μπαγκς Μπάνι, έκλεισε τα 78. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1937, στην ιστορία “Porky Duck Hunt”.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ο Γκούφι στα 83 είναι άστεγος και προσφέρεται να σε "κάνει χαρούμενος, με αντάλλαγμα φαγητό". Παρά τις κακουχίες, απεικονίζεται με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1932, ως ο σκύλος του Μίκι Μάους, αλλά το όνομά του ήταν Dippy Dawg. Απέκτησε το όνομα Γκούφι λίγους μήνες αργότερα, στην ιστορία "The Whoopee Party".

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ο Γκούφι στα 83 είναι άστεγος και προσφέρεται να σε “κάνει χαρούμενο, με αντάλλαγμα φαγητό”. Παρά τις κακουχίες, απεικονίζεται με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1932, ως ο σκύλος του Μίκι Μάους, αλλά το όνομά του ήταν Dippy Dawg. Απέκτησε το όνομα Γκούφι λίγους μήνες αργότερα, στην ιστορία “The Whoopee Party”.

Ο Μίκι Μάους στα 87 είναι ένας μεγαλοεπιχειρηματίας με χρυσά μανικετόκουμπα και προβλήματα βαρυκοϊας. Δίπλα του, η συνομήλική του Μίνι, που έχει περάσει σίγουρα από χέρια διάφορων πλαστικών χειρουργών. Η πρώτη ιστορία του Μίκι Μάους κυκλοφόρησε το 1928 στο "Steamboat Willie" και ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας έχει μείνει στην κορυφή από τότε.

Ο Μίκι Μάους στα 87 είναι ένας μεγαλοεπιχειρηματίας με χρυσά μανικετόκουμπα και προβλήματα βαρηκοΐας. Δίπλα του, η συνομήλική του Μίνι, που έχει περάσει σίγουρα από χέρια διάφορων πλαστικών χειρουργών. Η πρώτη ιστορία του Μίκι Μάους κυκλοφόρησε το 1928 στο “Steamboat Willie” και ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας έχει μείνει στην κορυφή από τότε.

Το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να συμφιλίωσε και τον Σιλβέστερ με τον Τουίτι. Ο 73χρονος υποφέρει από αλκοολισμός, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ενώ αντιθέτως ο Τουίτι δείχνει σοβαρός και περιποιημένος με το σακάκι του. Στην πρώτη του εμφάνιση, ο Τουίτι είχε σοκάρει τους θεατές με τη "γύμνια" του, ενώ στην πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Σιλβέστερ, το 1947, κέρδισε το Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων.

Το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να συμφιλίωσε και τον Σιλβέστερ με τον Τουίτι. Ο 73χρονος έγινε αλκοολικός, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ενώ αντιθέτως ο Τουίτι δείχνει σοβαρός και περιποιημένος με το σακάκι του. Στην πρώτη του εμφάνιση, ο Τουίτι είχε σοκάρει τους θεατές με τη “γύμνια” του, ενώ στην πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Σιλβέστερ, το 1947, κέρδισε το Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων.

Διαβάστε ακόμα στη “ΜτΧ”: Τουίτι. Έντυσαν το καρτούν με πούπουλα επειδή τους σόκαρε η γύμνια του. Ωστόσο, ήταν αδίστακτος

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.