Ο μικρός αρκούδος διασώθηκε και απολαμβάνει τα κεράσια του. Η όμορφη εικόνα της ημέρας από την Φλώρινα
Το αρκουδάκι είχε σωθεί στις αρχές Μαΐου σε ηλικία μόλις τριών μηνών, έπειτα από κινητοποίηση κατοίκων του Πολυπόταμου Φλώρινας, που ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του Αρκτούρου
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο μικρός αρκούδος που διέσωσε η ομάδα του Αρκτούρου στη Φλώρινα. Ο Θωμάς σε βίντεο που ανήρτησε ο Αρκτούρος στη σελίδα του στο Facebook απολαμβάνει τα κεράσια του.
Ο Θωμάς ο Survivor, όπως τον είχαν αποκαλέσει όταν διασώθηκε, είναι ένα ορφανό αρκουδάκι, που κατάφερε να επιβιώσει χωρίς τη μαμά του περιπλανώμενος μόνος για τουλάχιστον 2-3 ημέρες σε μία ηλικία που η επιβίωσή του εξαρτάται άμεσα από το μητρικό γάλα, καθώς είναι η κύρια τροφή του. Όπως σημειώνει ο Αρκτούρος, ο Θωμάς μεγάλωσε πια και περνάει ξέγνοιαστος το καλοκαίρι του τρώγοντας κεράσια.
Το αρκουδάκι είχε σωθεί στις αρχές Μαΐου σε ηλικία μόλις τριών μηνών, έπειτα από κινητοποίηση κατοίκων του Πολυπόταμου Φλώρινας, που ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του Αρκτούρου.
Μάλιστα, οι κάτοικοι τον βάφτισαν Θωμά γιατί βρέθηκε την Κυριακή του Θωμά και κατάφερε να επιβιώσει κόντρα στις κακουχίες.
Σήμερα, 5 και πλέον μηνών, εμφανώς μεγαλωμένος, υγιής αλλά το ίδιο χαριτωμένος.
Ειδήσεις σήμερα:
- Ξεκινά από σήμερα η αξιολόγηση των δημόσιων νοσοκομείων από τους ασθενείς. Η διαδικασία με το sms μετά το εξιτήριο
- Καταργούνται από σήμερα τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κάντζα. Θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία
- Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις. Μέχρι πότε θα διαρκέσουν, τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
- Τέλος στα μετρητά για ενοίκια από το 2026, δεκαπλάσια πρόστιμα για «μαύρες» συναλλαγές. Το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ