Παραμονές της πρεμιέρας της ταινίας “Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ” ένα δημοσίευμα με τίτλο «Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ θα γίνουν τώρα άσπονδοι εχθροί» έφερε τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές ενώπιον των δημοσιογράφων για εξηγήσεις.
Η κόντρα τους είχε γίνει αμοιβαία έλξη και θέλησαν να το προβάλουν δεόντως. Η συνέντευξη Τύπου όμως ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Παπαμιχαήλ έφθασε να χειροδικήσει σε βάρος δημοσιογράφου, που ρώτησε εάν το ειδύλλιο είναι εμπορικό κόλπο για να πουλήσει η ταινία.
Φυσικά ακολούθησε πανδαιμόνιο. Η Βουγιουκλάκη κατέρρευσε και οι διοργανωτές έκλεισαν εσπευσμένα την εκδήλωση. Ο δημοσιογράφος Απόστολος Βραχιολίδης προσέφυγε στην δικαιοσύνη και η Ένωση Συντακτών πήρε απόφαση να μην γίνει για τρεις μήνες καμία αναφορά τις δραστηριότητες των δυο ηθοποιών.
Σήμερα το θύμα της επίθεσης έχει παρουσία στο διαδίκτυο με την ονομασία “press-liberty: Ιστός αφιερωμένος στον μεγάλο ρεπόρτερ Απ. Βραχιολίδη”.
Διαβάστε στη “ΜτΧ”: Η άγνωστη ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σέρβιρε καφέδες στο καφενείο των γονιών του, απέρριψε υποτροφία στην Αγγλία και έζησε με τρόμο, τον βομβαρδισμό του Πειραιά
Ειδήσεις σήμερα:
- Μυστήριο με τις πλεξούδες των τριών γυναικών που απελευθέρωσε η Χαμάς
- Ενδιαφέρον από την Chevron για έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Τι σηματοδοτεί η έλευση του αμερικανικού κολοσσού
- Live οι τελετές για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Μπάιντεν: «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου»
- Γάζα, η επομένη μέρα. Πάνω από 20 χρόνια για να απομακρυνθούν 50 εκατ. τόνοι συντριμμιών. Τι δείχνει νέα έκθεση του ΟΗΕ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ