Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ενός χρήστη ο οποίος με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζει τους ηγέτες ης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους με έναν διαφορετικό τρόπο.
Ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται σαν νέος Ναπολέων Βοναπάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, ενώ ο Έντι Ράμα παρουσιάζεται με… καλάσνικοφ το «εθνικό όπλο» της Αλβανίας.
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ποζάρει μπροστά από ένα αεροσκάφος, ενώ πιο χαλαρός απ’ όλους εμφανίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος βρίσκεται σε…σκάφος με τα χαρακτηριστικά του μαύρα γυαλιά ηλίου και ποτό στο χέρι. Στη φωτογραφία κάθε ηγέτη αναγράφεται και η ημερομηνία, κατά την οποία η χώρα του μπήκε στο ΝΑΤΟ.

Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ