Ουρές έχουν σχηματίσει πολίτες σε βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ για την αγορά αντιολισθητικών αλυσίδων, εν όψει της επέλασης της κακοκαιρίας “Barbara”.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν σημάνει συναγερμό για την εκδήλωση σφοδρών χιονοπτώσεων, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, και οι αντιολισθητικές αλυσίδες έχουν καταστεί υποχρεωτικές για τα οχήματα, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά τη σύσκεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ).
Δείτε στο παρακάτω σύντομο βίντεο πώς πρέπει να τοποθετούμε τις αντιολισθητικές αλυσίδες στις ρόδες του αυτοκινήτου:
Πόσο κοστίζουν οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Το κόστος των αντιολισθητικών αλυσίδων κυμαίνεται σε μεγάλο εύρος, ανάλογα με το σε ποια κατηγορία ανήκουν.
Οι αλυσίδες που είναι πλαστικές και μίας χρήσης μπορεί κάποιος να τις βρει στο εμπόριο από 7 έως 30 ευρώ. Ένας άλλος τύπος αντιολισθητικών αλυσίδων είναι οι χιονοκουβέρτες, που κοστίζουν από 22 έως 60 ευρώ.
Όσο για τις τιμές των συμβατικών αλυσίδων, η τιμή τους ξεκινούν από 30 και μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 489 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ενόψει της κακοκαιρίας “Barbara”, οι τιμές των αντιολισθητικών αλυσίδων έχουν ανέβει.

Ειδήσεις σήμερα:
- Φρίκη στον Πειραιά. Ομαδικός βιασμός 14χρονης μετά από γνωριμία στο TikTok
- Δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα. “Μία μέρα πριν την δολοφονία την παρακολουθούσε. Της είχε εγκαταστήσει GPS στο κινητό”
- Εννέα απεγκλωβισμοί από τη φωτιά της Ραφήνας. Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τέσσερις οικισμούς
- Φωτιά στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ