Πέθανε αρνητής στη Δράμα. Ο 60χρονος δεν πήρε την αντιβίωση που του χορήγησαν οι γιατροί

Κατέληξε 60χρονος αρνητής στη Δράμα, ο οποίος φέρεται να μην πήρε αντιβίωση που του χορήγησαν οι γιατροί του.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος στο grtimes.gr, «τα ποσοστά του εμβολιασμού είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών χαρακτήρισε τη Δράμα ο κ. Παπαδόπουλος. «Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορονοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους» επισήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr