Την άνοιξη του 1963, ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του Χόλυγουντ και ετοιμαζόταν για την απογείωση της καριέρας του με την ταινία, «Η Μεγάλη Απόδραση».
Η εντυπωσιακή προσωπική του ιστορία και το προφίλ του πίσω από τις κάμερες, με το πάθος γα τους αγώνες ταχύτητας, συνέθεταν ένα μυστήριο.
Έτσι, το περιοδικό LIFE έστειλε τον φωτογράφο Τζον Ντόμινις στην Καλιφόρνια για να περάσει κάποιες στιγμές με τον γοητευτικό ηθοποιό και να φωτίσει αυτό το μυστήριο.
Ήταν ήδη επτά χρόνια παντρεμένος με τη Νέλι Άνταμς και είχαν δύο μικρά παιδιά, αλλά η φλόγα της σχέσης τους έκαιγε ακόμη.
“Κυνηγούν ο ένας τον άλλο γύρω – γύρω“, έγραφε ο Ντόμινις.
Μετά από τρεις εβδομάδες και 40 φιλμ, ο φωτογράφος του LIFE συνέλαβε κάποιες εκπληκτικές πόζες, οι οποίες θα ήταν αρκετά δύσκολο να υπάρξουν σήμερα στο κλειστό σύμπαν των διασήμων.
Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ στο περιοδικό.
Επιβεβαιώνουν ωστόσο με το παραπάνω τον τίτλο που απέκτησε στην συνέχεια ο Στηβ Μακουίν: «The King of Cool».
Ειδήσεις σήμερα:
- Μελισσοκόμος κατέγραψε τη στιγμή που μέλισσες σκοτώνουν τη βασίλισσά τους (βίντεο)
- Θεσσαλονίκη. 160 κιλά κοκαΐνης από το καρτέλ του Ισημερινού κατασχέθηκαν στο λιμάνι. Μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες
- Αμαζόνιος. Ενδείξεις ότι ίσως 4 παιδιά να είναι ζωντανά, ένα μήνα μετά από αεροπορικό δυστύχημα
- Τραγωδία στη Ινδία. Τουλάχιστον 288 νεκροί και 850 τραυματίες από τη σύγκρουση τριών τρένων
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ