Ο Πελέ πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο και ξεκινάει άμεσα χημειοθεραπεία.
Αυτό ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι θεράποντες ιατροί του “Albert Einstein” στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο μύθος του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.
Ο Πελέ, το «Μαύρο Διαμάντι» που σε λίγες εβδομάδες (23/10) κλείνει τα 81, υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου τις επόμενες ημέρες, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Ιστορία που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.
Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία της Covid-19 και έκτοτε έχει κάνει λίγες περιττές εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.
Ειδήσεις σήμερα:
- Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι νεκροί από το μπλακ άουτ στην Ισπανία. Συνεχίζεται η αποκατάσταση του ρεύματος
- Εξάρχεια. Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
- Τα φωτοβολταϊκά δείχνουν οι Ισπανοί ως αιτία για το πρωτοφανές μπλακ άουτ. «Δεν συνδέεται με έλλειψη πυρηνικής ενέργειας» λέει ο Σάντσεθ
- Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα στην Πάτρα. Μαθητές φωνάζουν έντρομοι
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ