Η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» δημιούργησε το ερώτημα σε πολλούς πώς σε άλλες χώρες του εξωτερικού που αντιμετώπιζουνε συχνότερα τέτοια φαινόμενα, οι κεντρικές αρτηρίες κρατιούνται ανοιχτές από το χιόνι.
Η απάντηση είναι μέσω της συγχρονισμένης εκχιονιστικής όργωσης. Η μέθοδος διασφαλίζει ότι οι λωρίδες παραμένουν καθαρές για χρήση έκτακτης ανάγκης και διατηρεί τα συστήματα αποχέτευσης μη φραγμένα.
Στο video, εκχιονιστικά μηχανήματα της Πολιτείας του Κεντάκι των ΗΠΑ σ δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές της αμερικανικής Πολιτείας αντιμετωπίζουν περιπτώσεις σφοδρής χιονόπτωσης σαν αυτή, που έπληξε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τα εκχιονιστικά, κατευθύνοντας το χιόνι το καθένα προς τα δεξιά του και εντέλει έξω από τα περιθώρια του δρόμου, εμπρός από υποστηρικτικά οχήματα που κρατούν υπό έλεγχο την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο χιονιάς .

Ειδήσεις σήμερα:
- «Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν η Ουκρανία μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα» σύμφωνα με τους Financial Times. Το ρεπορτάζ
- Σε αναστολή καθηκόντων ο ιατροδικαστής Πάτρας και ο προϊστάμενος γραμματέας. Η εμπλοκή στην υπόθεση Μουρτζούκου
- Πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής. Αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του “κακού” στο “Πάρα Πέντε”
- Πέτρος Φιλιππίδης. Ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή για δύο απόπειρες βιασμού. Αφέθηκε ελεύθερος
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ