Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 30χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και σχετίζεται με το διαμέρισμα των Αμπελόκηπων όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Η κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια και άλλες πράξεις οδηγήθηκε το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε εντός του ανακριτικού γραφείου για περίπου 40 λεπτά, οπότε και αρνήθηκε τις πράξεις που της αποδίδονται.
Να σημειωθεί ότι η γυναίκα -η οποία είναι εκείνη που παρέλαβε τα κλειδιά του κλειστού διαμερίσματος μαζί με τον 31χρονο σύντροφό της (έχει ήδη προφυλακιστεί)- την ημέρα της έκρηξης βρίσκονταν στο εξωτερικό, ωστόσο μετά από επικοινωνία με την Αντιτρομοκρατική αποφάσισε την επιστροφή της στην Ελλάδα, οπότε και συνελήφθη κατά την είσοδό της στη χώρα.
Όταν ο Βίνι Τζόουνς έπιασε από τα αχαμνά τον Πολ Γκασκόιν. Τι έκανε έξαλλο τον σκληροτράχηλο μέσο
Ειδήσεις σήμερα:
- Την τελευταία επιθυμία της Καίτης Γκρέυ αποκάλυψε ο εγγονός της. Η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών
- Το Ιράν καταδίκασε σε θάνατο τον ποπ σταρ, Tataloo. Κατηγορείται για βλασφημία
- Παλαιό Φάληρο. Δολοφόνησαν ιδιοκτήτη σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών με ρόπαλο. Πως τον εντόπισε πελάτισσα
- Μειώσεις στις προμήθειες των τραπεζών από σήμερα Δεύτερα 20 Ιανουαρίου. Τι αλλάζει
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ