Μεγάλη ανατροπή στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα, με τον υποψήφιο δήμαρχο, Χάρη Δούκα να επικρατεί του νυν δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.
Με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 85%, ο Χάρης Δούκας λαμβάνει ποσοστό 55,88% έναντι 44,12% του Κώστα Μπακογιάννη.
Στον πρώτο γύρο, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε συγκεντρώσει ποσοστό 41,35% και 57.800 ψήφους, έναντι 14,19% και 19.842 ψήφους του Χάρη Δούκα.
Η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο της Αθήνας υπολογίζεται μόλις στο 26,5%.
Ήττα Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη. Επανεκλογή Πελετίδη στην Πάτρα
Ανατροπή και στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 32,77%, ενώ ο Στέλιος Αγγελούδης προηγείται με ποσοστό 67,23% (ενσωμάτωση 81,98%).
Η συμμετοχή στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι επίσης χαμηλή, με το ποσοστό να φτάνει στο 32,52%, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.
Δείτε την εξέλιξη των αυτοδιοικητικών εκλογών εδώ
Ειδήσεις σήμερα:
- Ένταση μεταξύ Αντετοκούνμπο και τον πατερα του Χόλιμπαρτον μετα τον τρίτο σερι αποκλεισμό των Μπακς. Η δημόσια συγνώμη
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχες και καταιγίδες. Ποιες περιοχες θα επηρεαστούν
- Τέλος στις ΛΟΑΤΚΙ σημαίες σύμφωνα με νέα πολιτική της Eurovision. Επιτρέπονται μόνο οι επίσημες σημαίες των χωρών
- Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών Κορίνθου. Έκλεισε το ένα ρεύμα. Προσπαθούν να μαζέψουν τελάρα με λάχανα από το οδόστρωμα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ