Αναβολή για τις 26 Ιανουαρίου πήρε το αίτημα του Φραντσέσκο Τζόρτζι για την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών.
Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι , ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και δεξί χέρι του Αντόνιο Παντσέρι, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου (Chambre du Conseil), προκειμένου, όπως προβλέπει η διαδικασία, να αποφασιστεί η συνέχιση της προφυλάκισής του για έναν επιπλέον μήνα, ή η αποφυλάκισή του με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου αναβλήθηκε για τις 26 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις 19 Ιανουαρίου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η προφυλάκισή της.
Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές πάνω από ένα μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ